Intresserad?
BERGDALSTERRASSEN

BOSTÄDER

 

Bergdalsterrassen ligger mellan Bergdalsgatan, Ljunglidsgatan och Tokarpsgatan. Området byggs i två etapper. Etapp ett är den som är aktuell nu och består av tre hus med totalt 64 lägenheter. Etapp två, med två hus och ett 40-tal lägenheter byggs i ett senare skede. Under bostadshusen byggs ett garage med p-platser, förråd och teknikutrymmen. Mellan husen anläggs en gemensam gård i olika nivåer med lummig grönska och sittplatser. Utformningen av den har inspirerats av de prunkande villaträdgårdar som finns i närområdet. Grusgångar knyter samman bostadskvarteret.

Bergdalsterrassen interiör

Flertalet lägenheter i hus 1 har ljusinsläpp från två håll som i kombination med öppen planlösning i kök och vardagsrum skapar en trevlig hemmiljö.

Bergdalsterrassen stil 1

I hus 1 har de flesta lägenheterna längsgående balkonger för att maximera balkongytan. Dessa ligger i ett ljust och soligt söderläge.

Flera balkonger

Många lägenheter, både större och mindre, har fler än en balkong så att man kan njuta av solen (eller kanske skuggan) i olika väderstreck.

Fina material

I hus 2 och 3 har vi satsat lite extra när vi valt material till lägenheterna, till exempel tvåstavsparkett genomgående och Vedums fina köksskåpslucka.

INTRESSEANMÄLAN

JAG VILL ATT NI KONTAKTAR MIG
Jag är intresserad av